Scan de QR code met je mobiele telefoon en download de app

Laurijsen Fruitteelt - Boerenlekker

Fruit

Welkom bij Laurijsen Fruitteelt

Vroeger was er veel fruitteelt in deze streek. En in 1963 plantte mijn vader hier de eerste bomen. Het is me dus met de paplepel ingegoten. Het eerste dat we ’s morgens doen? Kijken wat voor het weer het wordt, en hoeveel regen er die nacht is gevallen. Met de fruitteelt zijn we echt afhankelijk van het weer. En dat is nog weleens grillig. We hebben niet voor niets een bord aan het huis hangen met de tekst: tis altij wé. Het is altijd leuk om met mensen te praten over de teelt. Ze zijn vaak verrast als ik vertel dat het ontstaan van appels en peren echt een verhaal van de bloemetjes en de bijtjes is!

Onze producten

Zelf genieten we enorm van een lekkere frisse appel. Vooral de Elstar is lekker zoet, sappig en knapperig. En je weet: an apple a day keeps the doctor away.

Inspiratie & weetjes

Planet proof

We doen er alles aan om de kwaliteit van ons fruit hoog te houden. En we willen graag duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zijn dan ook trots op onze planet proof certificaat. Dat is een bevestiging voor iets wat wij altijd eigenlijk al vanzelfsprekend vinden; zorgen voor de aarde en haar ‘bewoners’.