fbpx
Scan de QR code met je mobiele telefoon en download de app

Boerderijwinkel van den Kieboom - Boerenlekker

Blonde d’Aquitaine Rundvlees met 2 sterren Beter Leven Keurmerk.

Welkom bij Van den Kieboom

In 1961 zijn mijn grootouders onze boerderij begonnen. In die tijd draaiden het grotendeels om groente- en fruitteelt, maar er waren ook runderen en varkens. Uiteindelijk kwamen er ook bijen bij. Eerst alleen voor de fruitteelt, inmiddels is het uitgegroeid tot de verkoop van heerlijke honing. Als tiener hielp ik, Jack, al met veel plezier mee. En om een beetje zakgeld te verdienen, verkocht ik als ‘aardbeienboerke’ aardbeien aan huis. Dat sloeg zo aan, dat dit uiteindelijk is uitgegroeid tot de boerderijwinkel, de ik nu samen met mijn vrouw Wendy en ouders Theo en Mien run.

Bij ons staat dierwelzijn voorop. Daarom houden wij runderen van het Blonde d’ Aquitaine ras, met het 2 sterren Beter Leven Keurmerk en CO2 neutraal gecertificeerd. In Nederland zijn er maar ongeveer 45 boeren die op deze duurzame manier werken. Het is altijd leuk als iemand onze dieren voor het eerst van dichtbij ziet, het zijn namelijk enorme spierbonken! Onze koeien eten alles van eigen land, aangevuld met mineralenbrokjes. De goede zorg voor onze dieren proef je terug in het heerlijke vlees. Wat dacht je van een heerlijke BBQ burger of een luxe kogelbiefstuk?!

Onze producten

Het vlees van de Blonde d ‘Aquitaine staat bekend om haar unieke vleeskwaliteit: mals, fijndradig, weinig vetaanzet en natuurlijk smaakvol. Al ons rundvlees heeft het 2 sterren Beter Leven Keurmerk. Het aanbod is enorm; van runderworstjes en Picanha tot gemarineerde biefstukpuntjes.

Inspiratie & weetjes

Aardbeien plukken

In de tijd dat hier nog op grote schaal aardbeien geteeld werden, hadden veel mensen uit de buurt hier een vakantiebaantje. Gezellig en leuk, maar soms ook best een uitdaging. Zo is er weleens een aardbeiengevecht uitgebroken, toen ik even weg was. Kwamen we op de meest vreemde plekken aardbeien tegen!