fbpx
Scan de QR code met je mobiele telefoon en download de app

Bommelerwaards Rund - Boerenlekker

Vers rundvlees

Welkom bij Bommelerwaards Rund

Samen met mijn vrouw Ilse heb ik, Albert, de boerderij van mijn ouders overgenomen. Al jaren houden we hier in de Bommelerwaard vleeskoeien. Met veel plezier ben ik nog dagelijks tussen de koeien te vinden. Dat is voor mij echt ontspanning. Zo’n 20 jaar geleden ben ik begonnen met het verkopen van ons eigen rundvlees onder de naam Het Bommelerwaards rundvlees. Dat is zo’n succes geworden dat we nu een complete slagerij hebben. De basis blijft ons eigen vleesvee. Dat we met veel liefde, respect en plezier zo goed mogelijk verzorgen. Het blijft een prachtig plaatje als de dieren zo lekker rustig liggen te herkauwen in het gele stro. Als ze weer nieuw stro krijgen dansen ze altijd weer enthousiast door het hok. Dat is ook voor ons genieten. De dieren herkennen mij, net als dat ik hen ken. Het blijft bijzonder om eerst als boer en vervolgens als slager met mijn eigen dieren te werken.

Onze producten

Je vindt bij ons Het Bommelerwaards rundvlees. Botermals rundvlees van onze eigen dieren. De mooie en zachte structuur van ons rundvlees zorgt voor veel malsheid en een volle smaak. Je kunt bij ons terecht voor het bekende stoofvlees, riblappen en biefstuk. Maar ook de luxere delen van onze koeien zoals t-bone steak, bavette en kogelbiefstuk zetten we graag voor je klaar. Zelf ben ik gek op onze rib-eye. Heerlijk met verse groentes bij de warme maaltijd.

Inspiratie & weetjes

Moderne middelen, ambachtelijke producten

Ons vlees is een echt ambachtelijk product. Natuurlijk gebruiken we moderne middelen. Allereerst in onze koeienstal waar onze koeien veel beweging krijgen en zelf kunnen kiezen waar ze willen staan, liggen of eten. Maar ook in onze slagerij en worstenmakerij werken we met moderne machines, maar laten we het vlees bijvoorbeeld lekker lang rusten. Zo krijg je de echte, pure smaak van vlees.

Minder bekende vleesproducten

Heb jij al wel eens lever, skirt steak of achtermuis geprobeerd? Dit zijn wat minder bekende delen van onze Bommelerwaardse rund, maar minstens net zo lekker als het vlees dat je wel kent! Online zijn er heerlijke recepten voor te vinden. Dus kijk zeker eens naar onze lijst met producten. Wie weet verras jij je huisgenoten deze week eens met onbekend, maar overheerlijk, mals en lokaal vlees van onze dieren op tafel!