fbpx
Scan de QR code met je mobiele telefoon en download de app

De Ambachtshoeve - Boerenlekker

Heerlijke verse boerenzuivelproducten

Welkom bij Ambachtshoeve

De Ambachtshoeve is een zuivelboerderij in hartje Brabant (Raamsdonk), met een hart voor zuivel. Melkveebedrijf Pullens werd in 1968 gestart door mijn vader, in het ‘lint’ van Raamsdonk. In 2016 wilde ik, Dirk, graag zelf iets beginnen, maar wat? De lage melkprijs en vastgestelde voedselschandalen brachten me op een idee. Ik wilde iets gaan doen met de melk van de 150 melkkoeien die werden verzorgd door mijn vader en broers. Verse zuivel. Ambachtelijk gemaakt. Met de weidemelk van de boerderij. Zo begon de Ambachtshoeve én kun jij daardoor nu meegenieten van onze heerlijke verse zuivelproducten.

Onze producten

Bij de Ambachtshoeve maken we verschillende zuivelproducten. We verwerken de weidemelk rechtstreeks vanaf de koe tot zuivelproduct. Alle producten maken wij op een natuurlijke en ambachtelijke wijze. Al onze zuivel is voorzien van het keurmerk ‘Echte Boerderijzuivel’. Je vindt bij ons allerlei lekkers zoals verse kwark, roomboter, yoghurt, slagroom en vanille vla. Maar de bekendste is toch wel onze volle, romige en zachte karnemelk. Lekker mild van smaak dankzij de traditionele manier van karnen.

Inspiratie & weetjes

Natuurlijke ingrediënten

We maken onze zuivel op een natuurlijke manier. Voor vruchtenyoghurt gebruiken we fruit uit de Betuwe. De verschillende vla varianten maken we met pure ingrediënten, dus vanillevla met echte vanille en chocoladevla met pure chocolade en minder suiker. Wij zijn benieuwd of jij ook het verschil proeft! Om onszelf even onbescheiden op de boerenschouders te kloppen; onze karnemelk is zelfs al meerdere keren uitgeroepen tot lekkerste boerenkarnemelk van Nederland, dus die moet je toch echt eens proeven!

Van kinderfeestje tot vergadering

Altijd al willen weten hoe het er op een zuivelboerderij aan toe gaat? Leerzaam en bovenal heel leuk, onze rondleidingen of kinderfeestjes op de Ambachtshoeve. Of kom vergaderen tussen de koeien. Zeker weten dat ze je op goede ideeën brengen! Kijk voor meer informatie hier op onze website.