Scan de QR code met je mobiele telefoon en download de app

De Ambachtshoeve - Boerenlekker

Diverse zuivelproducten

Welkom bij de Ambachtshoeve

De Ambachtshoeve is een zuivelboerderij in hartje Brabant (Raamsdonk).
De Ambachtshoeve een zuivelboerderij met een hart voor zuivel!

Melkveebedrijf Pullens werd in 1968 gestart door mijn vader, in het ‘lint’ van Raamsdonk. In 2016 wilde ik graag zelf iets beginnen, maar wat? De lage melkprijs en vastgestelde voedselschandalen brachten me op een idee. Ik wilde iets gaan doen met de melk van de 150 melkkoeien die werden verzorgd door mijn vader en broers. Verse zuivel. Ambachtelijk gemaakt. Met de weidemelk van de boerderij. Zo begon de Ambachtshoeve.

Onze producten

Bij de Ambachtshoeve maken we verschillende zuivelproducten. We verwerken de (weide) melk rechtstreeks vanaf de koe tot zuivelproduct. De producten worden op natuurlijke en ambachtelijke wijze geproduceerd. Al onze zuivel is voorzien van het keurmerk ‘Echte Boerderijzuivel’. Zuivel die ambachtelijk op de boerderij wordt gemaakt met de melk van de eigen koeien.
U kunt bij de Ambachtshoeve terecht voor echte boeren zuivel zoals; o.a. karnemelk, boter, yoghurt en vla. Maar de bekendste is toch wel onze volle, romige en zachte karnemelk. Niet zo zuur, maar juist lekker mild van smaak. Je hoeft er dus niets zoets meer aan toe te voegen.

Inspiratie & weetjes

Natuurlijke ingrediënten

We maken onze zuivel op een natuurlijke manier. Voor vruchtenyoghurt gebruiken we fruit uit de Betuwe. De verschillende vla varianten maken we met pure ingrediënten bv vanillevla met echte vanille of chocoladevla met  pure chocolade en minder suiker. Wij zijn benieuwd of jij ook het verschil proeft! Om onszelf even onbescheiden op de boerenschouders te kloppen; onze karnemelk is al meerdere keren uitgeroepen tot lekkerste boeren karnemelk van Nederland!

Van kinderfeestje tot vergadering

Altijd al willen weten hoe het er op een zuivelboerderij aan toe gaat? Leerzaam en bovenal heel leuk, onze rondleidingen of kinderfeestjes op de Ambachtshoeve. Of kom vergaderen tussen de koeien. Zeker weten dat ze je op goede ideeën brengen!