fbpx
Scan de QR code met je mobiele telefoon en download de app

Groentekwekerij Oppers - Boerenlekker

Meer dan 60 soorten

Welkom bij Groentekwekerij Oppers

Meer dan 60! Zoveel verschillende soorten groenten telen Jacqueline en Adrie Oppers uit Middelbeers. Op de boerderij van Jacquelines ouders begonnen zij in 1984 met het telen van 12 soorten groenten. Sindsdien groeide het assortiment ieder jaar en zijn de gepassioneerde telers elke dag bezig met planten, gewasverzorging en oogsten.

“We verkopen enkel producten die we zelf telen. Alles is daardoor seizoensgebonden! Een goede smaak vinden we erg belangrijk en we telen met oog voor het milieu. Zo gebruiken we compost voor de bemesting en plaatsen we netten om de gewassen te beschermen tegen ongedierte.”

Onze producten

Ons BOER&NLekker assortiment bestaat voornamelijk uit seizoensgebonden producten, waaronder ook vergeten groenten zoals knolselderij, koolrabi en pastinaak.

Inspiratie & weetjes

Sla en boontjes

Het telen van groenten is Adrie met de paplepel ingegoten: toen hij vier jaar oud was teelde hij al sla een boontjes om deze in de buurt te verkopen! Over de vraag wat zijn lievelingseten is, hoeft Adrie niet lang na te denken: “Nieuwe aardappelen met peultjes, bospeentjes en sla.” Natuurlijk vers van eigen land.

Vers is gezond

“Zelf eten we natuurlijk onze eigen, versgekweekte groenten en daar kunnen we elke dag weer van genieten. Goed van smaak en heerlijk vers. Onze slogan is daarom ook ‘vers is gezond’: recht van ‘t land naar de klant.” Iets wat precies past bij BOER&NLekker!