fbpx
Scan de QR code met je mobiele telefoon en download de app

Natuurlijk Henriette - Boerenlekker

Tomaten

Welkom bij Natuurlijk Henriette

Ooit gehoord van de coeur de Boeuf of de San Marzano? Het zijn slechts twee van de vele tomaten die we bij Natuurlijk Tomaat telen. Toen we het bedrijf in 2000 overnamen, was de smaak van tomaten nog ondergeschikt aan kwantiteit en kostprijs. Wij wilden dat anders doen. Sindsdien zijn we gaan bouwen aan een bedrijf waarin smaak voorop staat, en in 2015 zijn we biologisch gaan telen. Ons doel? De mooiste groenten leveren en daarbij zoveel mogelijk rekening houden met het milieu.

Je zou bijna niet meer naar Italië op vakantie hoeven te gaan.

Onze producten

Dit jaar telen we Cherrytomaten, San Marzano’s, cocktail- en Roma tomaatjes en trostomaten. Van onze eigen tomaten maken wij ook sauzen voor de soep en voor de pasta, tomatenjam en chutney. En in samenwerking met De Laarhoeve maken we tomatenketchup en tomaatjes op zoetzuur (MarieJetjes).

Inspiratie & weetjes

Lekker gezond

Veel mensen weten niet hoe gezond tomaten zijn. Onze rode vitaminebommetjes zijn verzadigd met vitamine C, zink, calcium en ijzer, en ook zeer rijk aan lycopeen. Klinkt allemaal ingewikkeld, maar proef zelf maar! Dan merk je direct het verschil!

Workshops met lokale producten.

Er komt heel wat bij kijken voordat je een tomaatje op je bord hebt. Daarom geven we ook excursies en workshops. Tijdens de workshops gebruik ik graag producten van andere lokale ondernemers en zo vertellen we hun verhaal ook gelijk mee. Onder het motto: Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Iets wat BOER&NLekker harstikke omarmt!