fbpx
Scan de QR code met je mobiele telefoon en download de app

Word ook BOER&NLekker Boer

Totaaloplossing voor directe verkoop van boerenproducten aan zakelijke klanten

Is de korte keten voor jou een belangrijk afzetkanaal? Of ben je nieuwsgierig wat de korte keten voor jou kan betekenen? Samen met onze partner Lokalist biedt BOER&NLekker een totaaloplossing voor directe verkoop van boerenproducten aan zakelijke klanten.

Het korte ketenconcept BOER&NLekker is een initiatief van boerencoöperatie Agrifirm, en bedoelt om boeren te ondersteunen in de transitie naar een duurzame landbouw. We doen dat door verkoop in de korte keten te stimuleren.

Heb jij een agrarisch bedrijf? En wil je ook samenwerken met BOER&NLekker? Neem contact met ons op, en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

Video Mariella van den Brink van Zuivelboerderij Rofmeddow

Benieuwd hoe andere boeren hun producten verkopen via het platform van BOER&NLekker en Lokalist? Bekijk de video van Mariella van den Brink van Zuivelboerderij Rofmeddow waarin ze haar ervaring deelt.

Advies, communicatie en een sterke storytelling

Samen brengen wij als team een totaal oplossing voor jou als boer en de (zakelijke) klant. Uniek aan de totaaloplossing is dat je als boer zelf bepaalt van welke onderdelen en opties je gebruik maakt.

Met andere woorden: jij zit als ondernemer aan de knoppen!

 • Promotie en storytelling vanuit BOER&NLekker.
  Ontzorging op marketing en communicatie op basis van jouw eigen verhaal.
 • Een modern verkoopplatform
  Toegankelijk voor alle afzetkanalen met een compleet productaanbod in een keer te bestellen en op actieve acquisitie grotere (landelijke) zakelijke klanten.
 • Een sterk bestelsysteem
  Dat bestel-en betaalproces voor boer en (zakelijke)klant automatiseert, compleet met dashboard, app en volledig door jou als boer zelf naar wens in te zetten.
 • Een transportplatform
  Waarin slim combineren van eigen bezorging door de boer en bezorging via Lokalist leidt tot een efficiënt en betrouwbaar logistiek netwerk –geschikt ook voor de zakelijke markt. Daarnaast kan logistiek een mogelijk verdienmodel worden voor de boer.

Meedoen?

Met onze totaaloplossing maken we directe samenwerking tussen boeren en (zakelijke) afnemers makkelijk. Hiermee versnellen we de transitie naar een verantwoorde voedselketen.

Wil je meedoen? Neem met ons contact op, en we helpen je graag verder. Via onderstaande button ga je naar het contactformulier van Lokalist en word je verder geïnformeerd.