fbpx
Scan de QR code met je mobiele telefoon en download de app

Vers Vleesboerderij Savelkouls - Boerenlekker

Vers en veelzijdig varkensvlees

Welkom bij Vers Vleesboerderij Savelkouls

Wij zijn Henri en Jolanda. Samen met onze kinderen Lieke en Frank runnen wij onze varkensboerderij. Henri, Jolanda en Lieke dragen zorg voor de varkens én het vlees. Frank is de man van de barbecues. “Dit vlees komt niet van Savelkouls”, krijgt een van onze klanten thuis te horen als het vlees niet bij ons vandaan komt. Ons varkensvlees komt van eigen varkens, die hier extra lang op onze boerderij blijven. Dit geeft een compleet eigen smaak aan het vlees. Elke dag zetten wij ons met veel plezier en energie in om onze varkens zo goed mogelijk te verzorgen. Onze varkens hebben extra tijd en ruimte om rustig te groeien. Wij werken hierbij volgens het Beter Leven Concept 1 ster, waarbij onze dieren meer ruimte én speelmateriaal hebben. Dat proef je! We slachten onze varkens op eigen boerderij, dus geen onnodig vervoer of stress. Samen met het speciale voer dat onze varkens krijgen, is het vlees hierdoor rijper en beter van smaak.

Onze producten

Het voer voor onze varkens komt van Agrifirm. Bij de samenstelling van het voer kiezen we voor speciale voersoorten die zorgen voor mals en smakelijk vlees. Onze varkens groeien natuurlijk en gezond, omdat het voer veel granen bevat. Dit zorgt voor een uitstekende vleeskwaliteit met veel smaak. Je kunt bij ons terecht voor allerlei vers varkensvlees. Van verse worst tot varkenshaas, van gehaktbalspies tot schouderkarbonade. Varkensvlees is zo veelzijdig, dat gaat nooit vervelen!

Inspiratie & weetjes

Barbecuespecialiteiten

Speciaal voor een heerlijke barbecue hebben wij diverse barbecuespecialiteiten. Je kunt bij ons terecht voor satéstokjes, barbecueworstjes en de hamburgers, die natuurlijk niet mogen ontbreken op een barbecue. Maar ook varkenshaasspies, varkensribeye, sparerib, shaslick en speklap vind je in de BOER&NLekker app. Veel barbecueplezier deze zomer!

Publieksprijs Agrarisch Ondernemer 2022

Wij hebben de publieksprijs in de verkiezing Agrarisch Ondernemer van 2022 gewonnen! De titel Agrarisch Ondernemer is er voor ondernemers die een voorbeeld voor de sector zijn. Een inspiratiebron voor andere bedrijven van de keten. Wij zaten in de top 5 van de genomineerde bedrijven. Maar liefst 35% van de stemmen was voor ons, waardoor wij de publieksprijs hebben gewonnen. Een kroon op ons harde werken!