fbpx
Scan de QR code met je mobiele telefoon en download de app

One-stop shop voor retail, catering en horeca

One-stop shop voor retail, catering en horeca voor directe inkoop bij lokale duurzame boeren

Ben jij als zakelijke ondernemer op zoek naar een adres waar je eenvoudig duurzame en lokale producten kan afnemen? Dan biedt BOER&NLekker een mooie oplossing voor jou. BOER&NLekker heeft namelijk een breed aanbod aan duurzame boeren en producten. Dit doen we in samenwerking met Lokalist.

Voordelen voor jou als zakelijke afnemer:

  • Groot aanbod met duurzame, verse producten.
  • Eenvoudig contact met alle lokale, duurzame boeren in jouw omgeving.
  • Minimale administratie door ontvangst van één factuur.
  • Voldoe makkelijk aan de duurzaamheids- en traceerbaarheidsdoelstellingen.

Heb je interesse? Neem contact op met ons, en we helpen je graag verder.

Boeren helpen in de transitie naar een duurzame landbouw

BOER&NLekker helpt boeren in de transitie naar een duurzame landbouw. We doen dat door verkoop in de korte keten te stimuleren. Met BOER&NLekker brengen we lokale duurzame boeren samen onder 1 merk. We ondersteunen de boeren om hun eigen verkoop efficiënter te organiseren en te verbinden met meer en grotere zakelijke klanten, want hoe groter de volumes zijn, hoe groter de duurzame impact is.

Duurzame, lokale producten voor jouw klanten

Met BOER&NLekker kan jij 100% lokale producten bieden aan jouw klanten. Veelal producten met een mooi verhaal, want je weet precies van welke duurzame boeren deze afkomstig zijn. Je kan zo transparantie bieden en laten zien dat je investeert in duurzaamheid en eerlijke producten.

Gemak en efficiëntie: Direct bestellen bij meerdere boeren, telers en andere voedselproducenten en alles op één verzamelfactuur. En doordat de logistiek slim wordt gecombineerd, ook nog eens zo min mogelijk auto’s aan de deur.

Wil je ook graag verse producten van lokale boeren aanbieden in jouw bedrijf? Neem met ons contact op, en we helpen je graag verder. Via onderstaande button ga je naar het contactformulier van Lokalist en wordt je verder geïnformeerd.